foto din arhivă

Bărbat de 34 de ani, omorât în bătaie după un conflict într-un bar. S-a întâmplat vineri noapte, la Arbore.

Individul omorât în bătaie era originar din Cajvana.

Polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de un localnic din Arbore, despre faptul că în fața unui bar din localitate se află un bărbat în stare de inconștiență.

Agenții s-au deplasat la locul indicat de apelant, ocazie cu care au constat că un bărbat este în fața barului în stare de inconștiență. Ulterior s-a stabilit că victima se numește Chindriș Vasile, de 34 ani, din orașul Cajvana.

Bărbatul a fost resuscitat de către un echipaj Ambulanță sosit la fața locului, însă fără rezultat. În final medicii au declarat decesul. Pacientul avea urme de violență pe corp.

Oamenii legii au continuat cercetările iar la fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul S.I.C. Suceava și Serviciul Criminalistic împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în jurul orei 23.30, Chindriș Vasile a intrat în bar însă la un moment dat a avut un conflict spontan cu un bărbat în stare de ebrietate – Buliga Gheorghe Nicanor, de 30 ani, din Arbore.

Conflictul a degenerat iar Buliga i-a aplicat bărbatului cu intenție multiple lovituri de pumn și picioare, atât în zona capului cât și la nivelul corpului, cauzându-i leziuni grave și care au produs în final decesul victimei.

Agresorul a fost identificat și ridicat cu sprijinul S.A.S de la locuința sa, din localitatea Arbore, în jurul orei 02:30, fiind condus la Postul de Poliție Arbore.

Cadavrul lui Chindriș Vasile a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Rădăuți, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie efectuată autopsia, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la deces.

În urma probatoriului administrat în cauză a fost pusă în mișcare acțiunea penală, împotriva inculpatului Buliga Gheorghe Nicanor pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „omor”, ulterior fiind dispusă măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore.

În cursul zilei de 13.03.2021 inculpatul Buliga Gheorghe Nicanor urmează să fie prezentat unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava în vederea dispunerii față de acesta a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul S.I.C., sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul P.T. Suceava.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

1 COMENTARIU

  1. E fain la Arbore. Unde a fost ucis e la 3 case de postul de politie…… Dorm in papuci si iau salarii. Daca ii intreba la 23.00 de sanatate si ii trimitea acasa nu erau nenorocite 2 familii…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here