mascați poliție
foto arhivă

Pădurar cercetat de polițiști după ce a încercat să violeze o fată de 14 ani.

Polițiștii de la Vama au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o fată de 14 ani, domiciliată în Moldovița, despre faptul că un pădurar de 32 ani, din aceeași localitate, a încercat să o violeze.

Agenții s-au deplasat la domiciliul apelantei, unde aceasta se afla împreună cu tatăl său. Din relatările minorei, rezultă faptul că este elevă iar vineri, în jurul orei 14:00, a plecat spre domiciliu cu microbuzul școlar.

Fata s-a oprit însă la un magazin din satul Demacușa, unde se aflau trei tineri, printre care și pădurarul respectiv.

Fata îi cunoștea pe cei trei și a consumat împreună au ei trei pahare cu lichior, după care pădurarul s-a oferit să o conducă la domiciliu cu autoturismul său. Eleva a urcat în autoturismul acestuia dar bărbatul s-a deplasat înspre pădure, fără o duce pe minoră la domiciliu, motivând că merge să vadă imagini de pe camerele de supraveghere din pădure.

Când au ajuns în pădure, tânărul i-a făcut avansuri minorei și a încercat acte de penetrare vaginală cu degetul, fără a o agresa pe copilă.

La insistențele acesteia, cel în cauză s-a potolit și i-a spus fetei să coboare din mașină, lucru care s-a și întâmplat. Minora s-a deplasat spre domiciliu și acasă i-a povestit tatălui său cele întâmplate, după care a sesizat poliția.

Cauza a fost discutată cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc și s-au efectuat actele de cercetare dispuse de acesta.

La 13.03.2021 persoana vătămată va fi examinată medico-legal.

Cercetările sunt continuate pentru strângerea materialului probator urmând ca acesta să fie prezentat pentru analiză Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.