Bărbat scos de poliţişti din mâna nevestei furioase, care l-a lovit cu cârja în cap. Fiul acestuia a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Joi, în jurul orei 11.16, poliţiştii au intervenit la un caz mai puţin obişnuit după ce un bărbat din Suceava a cerut ajutor la 112 pentrui tatăl săi. Acesta a fost scos de poliţişti din mâna nevestei furioase.

Echipajul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava au contatat că bărbatul de 68 de ani a avut un conflict cu soția sa, iar aceasta l-a lovit cu cârja în zona capului.

A fost identificată victima, care a declarat că a avut un conflict cu soția sa, de 67 ani, în urma căruia femeie a devenit agresivă.

La sediul subunității a fost completat Formularul de Evaluare a Riscului, din care a reieșit faptul că nu există risc iminent pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit proces verbal de constatare, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Biroului Ordine Publică sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,violență în familie”.

Oferta SAVCOM 7-13 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here