Şofer fugit de la faţa locului după ce s-a urcat la volan fără permis şi a acroşat cu maşina un pieton. Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Baia.

Joi, la ora 17:51, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Mălinului, pe raza localității Baia, s-a produs un accident rutier şi despre un şofer fugit de la faţa locului.

Poliţiştii s-au deplasat în zonă şi a fost identificat un localnic de 29 ani. Acesta a declarat că în timp ce se afla pe marginea dreaptă a drumului a fost acroșat de către autoturismul marca Audi, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma cercetărilor la faţa locului a reieşit că pietonul, care se deplasa pe marginea drumului, a fost acroșat de către un autoturism marca AUDI, după care autoturismul a intrat în coliziune cu un gard de pe partea dreaptă și s-a oprit.

Imediat după accident conducătorul auto a părăsit locul accidentului, nefiind identificat.

Victima a fost preluiată de un echipaj de ambulanţă și transportaă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde în urma investigațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: ,,contuzie umăr stâng, plagă escoriată umăr stâng”, fiindu-i necesare cca 4-5 zile de îngrijiri medicale. El nu a rămas internat.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat autorul accidentului, stabilindu-se că se numește Șerban Ionuț, de 21 ani, din comuna Baia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest la ora 19:37, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după carea fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge.

Efectuând verificări în baza de date, s-a stabilit că Șerban Ionuț nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here