polițiști, sursă foto România Liberă

Bătaie în drum, între rromi, la Capu Codrului. Un bărbat a fost bătut în mașină. Incidentul s-a petrecut pe 25 mai, îm rurul orei 23.30.

S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Zlotar Romeo, pentru săvârşirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere, amenințarea și tulburarea ordinii și liniștii publice, față de Zlotar Sebi Marinel, Zlotar Florin și Bercia Alexandru Claudiu pentru săvârşirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere, amenințarea și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ei au lovit mașina unui alt rrom după care l-au luat la bătaie pe acesta.

Polițiștii spun că s-au produs distrugeri autoturismului marca Seat, ce se afla în drumul comunal din cartierul de rromi Țâmpoci, de pe raza satului Capu Codrului, comuna Păltinoasa, în care se afla persoana vătămată Solomon Sandu Constantin. Mai exact, s-au distrus geamurile laterale și luneta mașinii.

Totodată i s-au aplicat mai multe lovituri lui Solomon Sandu Constantin în zona capului și a corpului. Bărbatul se afla pe scaunul șoferului. În urma leziunilor suferite, acesta necesită pentru vindecare un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale.

Prin conflictul generat pe drumul public din cartierul de rromi Țâmpoci, ce s-a întins pe o durată de aproximativ 10 minute a fost tulbirată ordinea și liniștea publică, având în vedere ora târzie a comiterii faptelor, precum și susținerile martorilor din cauză și față de Bercia Carmen Claudia pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la distrugere și complicitate la lovirea sau alte violențe.

Femeia i-a ajutat pe numiții Zlotar Romeo, Zlotar Sebi Marinel, Zlotar Florin și Bercia Alexandru Claudiu, în sensul că l-a determinat pe numitul Solomon Sandu Constantin să vină în cartierul de rromi Țâmpoci de pe raza satului Capu Codrului. Totul era un plan bine pus la punct iar bărbatul a fost așteptat de alți rromi – care voiau să se răzbune pe el ca urmare a unor divergențe mai vechi.

Agresorii i-au distrus cu niște pari din lemn autoturismul și l-au lovit în zona capului și a corpului.

Suspectul Zlotar Romeo a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să se propună punerea în mișcare a acțiunii penale și o altă măsură preventivă conform celor precizate de către procurorul de caz.

După definitivarea cercetărilor se va dispune procedural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.