Comuna Șcheia a fost lăsată fără buget de consilierii locali care vor să îl dea jos pe primarul ales de cetățeni la alegerile locale de anul trecut – Vasile Andriciuc (PNL).

Primarul comunei Șcheia spune că se pierd bani din cauza unor orgolii și sunt blocate investiții, fapt extrem de grav.

S-a format o majoritate în consiliul local al Comunei Șcheia din consilieri ai PSD, PMP, URS și PRO România, majoritate care ar sabota acțiunile primarului Vasile Andriciuc – care are sprijinul consilierilor PNL (doar 5 la număr).

Consilierii locali din PSD, PMP, URS și PRO România refuză să aprobe bugetul localității pentru anul în curs.

Vasile Andriciuc a izbucnit vineri, când a trimis o adresă către ANAF pentru calcularea pierderilor suferite de comună în lipsa bugetului și spune că așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum la Șcheia.

El îi numește teroriști pe consilierii care nu vor să voteze bugetul și îi acuză de rea credință.

”Își bat joc de 13.000 de oameni din orgoliu. Vor să îmi dau demisia, asta vor! Eu sunt ales local. Eu nu îmi dau demisia! Eu părăsesc ultimul corabia pentru că eu lupt pentru cetățeni! Cetățenii m-au ales primar. Eu iubesc foarte mult această comună în care 17 ani am făcut investiții! Eu nu pot pleca de aici la presiunea unora, precum domnul Vasilcău (consilier PSD)”, a declarat Vasile Andriciuc pentru informatiata.ro.

Acesta spune că neaprobarea bugetului se răsfrânge asupra tuturor cetățenilor din comuna Șcheia.

În lipsa bugetului, se estimează că localitatea a pierdut până acum 2 milioane de lei din sumele defalcate din TVA și nu mai sunt bani pentru acordarea unor indemnizații, precum cele pentru persoanele cu handicap.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here