mașină poliție

Bătaie între petrecăreți la o aniversare. Incidentul a vut loc la primele ore ale zilei de joi.

Joi, la orele 04.53, cadrele de la Poliția Rurală Marginea au fost sesizate prin SNUAU 112 de către un tânăr de 21 ani drespre p bătaie între petrecăreți la o cabană din Voievodeasa.

Cel care sunat a reclamat că a fost bătut de un bărbat de 41 de ani.

La 24.06.2021, în jurul orelor 00.00, tânărul agresat s-a deplasat pe jos împreună cu mai multe persoane la cabana unui localnic, situată lângă Cantonul Silvic Voievodeasa, întrucât au fost invitați la o aniversare.

În jurul orelor 01.00, între cei prezenți s-au iscat discuții contradictorii iar la un moment da unul dintre participanți ți-a sunta un prieten în ajutor.

În jurul orelor 03.00, în timp ce grupul de tineri petrecea, a intrat numitul amicul sunat de unul dintre petrecăreți. Fără a spune ceva, individul a venit înspre persoana vătămată și l-a lovit cu pumnii și genunchii în zona capului, provocându-i leziuni fizice.

În timp ce rănitul se deplasa pe jos, spre casă, a apelat SNUAU 112 și a solicitat intervenția lucrătorilor de poliție.

Persoana vătămată a precizat faptul că nu dorește să fie transportată la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale și nu intenționează să solicite eliberarea unui certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite.
S
-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here