Un bărbat de 77 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în municipiul Suceava pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție.
Miercuri dimineață, în tânăr de 21 de ani, din comuna Cornu Luncii, a condus autoturismul Mercedes-Benz, pe strada Ștefan cel Mare, din direcţia Areni spre Centru, iar la trecerea de pietoni semnalizată prin indicator și marcaj rutier, a surprins şi accidentat bătrânul de 77 de ani, care era angajat regulamentar în traversarea străzii.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticat cu „traumatism umăr și genunchi stâng”.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here