Un bărbat de 77 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în municipiul Suceava pe trecerea de pietoni din fața Palatului de Justiție.
Miercuri dimineață, în tânăr de 21 de ani, din comuna Cornu Luncii, a condus autoturismul Mercedes-Benz, pe strada Ștefan cel Mare, din direcţia Areni spre Centru, iar la trecerea de pietoni semnalizată prin indicator și marcaj rutier, a surprins şi accidentat bătrânul de 77 de ani, care era angajat regulamentar în traversarea străzii.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticat cu „traumatism umăr și genunchi stâng”.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here