Un minor în vârstă de cinci ani, din comuna Vama, a ajuns la spital după ce s-a tăiat la degetele de la mâna stângă într-o șișcorniță de tocat furaje.
Miercuri după-amiază, bunicul băiatului desfășura activități gospodărești la domiciliu, respectiv în timp ce se afla într-o anexă a locuinței, toca furaje la o șișcorniță cu motor electric, iar la un moment dat nepotul acestuia s-a apropiat de axul motorului acelui ansamblu și i-au fost prinse degetele de la mâna stângă între axul respectiv și roata metalică zimțată care rotea cuțitele, strivindu-le. În momentul producerii incidentului, mama minorului, se afla în locuința sa din aceeași curte, având grijă de fiica cea mică în vârstă de 1 an. Imediat femeia a sunat la 112.
La fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj medical care l-a transportat pe minor la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Bunicul copilului a declarat că într-un moment de neatenție, nu l-a observat pe copil intrând în anexa unde se afla și nici nu l-a văzut când prin spatele său s-a apropiat de șișcorniță.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here