Incendiul devastator de la Sucevița a izbucnit de la o țigară aruncată aprinsă lângă un WC. Acestea sunt concluziile la care au ajuns în urma cercetărilor cei de la ISU Suceava și polițiștii.

Pagubele sunt uriașe după incendiul devastator de la Sucevița. S-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit în zona wc-ului ce se afla amplasat în spatele unui grajd. Din cauza vântului puternic incendiul s-a extins și au fost afectate în total 5 locuințe.

La imobilul nr.23, a fost distrusă izolația exterioară a locuinței pe o suprafață de 20 mp și gardul despărțitor pe o distanță de 6 metri. Valoarea prejudiciului la acest imobil este de doar 1.000 de lei.

La imobilul nr. 25, situat pe strada Școlii, din satul Voievodeasa, de unde a izbucnit incendiul, au fost distruse magazia de lemne, adăpostul de animale au ars în totalitate, iar izolația exterioară a locuinței a fost distrusă pe o suprafață de 40 mp, valoarea prejudiciului de 100.000 de lei.

La imobilul nr. 27, situat pe strada Școlii, a ars locuința, bucătăria de vară, magazia de lemne și foișorul, valoarea prejudiciului de 250.000 de lei.

La imobilul nr. 29, situat pe strada Școlii, din satul Voievodeasa, a ars locuința, bucătăria de vară, terasă acoperită, magazia de lemne și adăpostul de animale, valoarea prejudiciului fiind de 300.000 de lei.

La imobilul nr. 31, nelocuit, a ars în întregime casa bătrânească și o magazie, valoarea prejudiciului fiind de 40.000 de lei.

Cauza producerii incendiului este fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here