Bătrână găsită moartă lângă Mănăstirea Buciumeni după ce a plecat din spitalul de la Fălticeni. Femeia în vârstă de 88 de ani a fost găsită întâmplător de un trecător, care a sunat la 112.

Duminică dimineață,  Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic cu privire la faptul că, pe strada Dumbrava Minunată din municipiul Fălticeni, a găsit o bătrânică căzută în stradă, la circa 200 metri de mănăstirea Buciumeni.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică iar agenții au constatat pe podul de acces spre o curte, în stare de inconștiență, o bătrână.

Cadre de la Serviciul de Ambulanță au ajuns la fața locului și au efeetuat în zadar femeii manevre de resuscitare. În final bătrâna a fost declarată decedată.

Polițiștii au identificat-o pe defunctă și a rezultat că aceasta a fost internată la Spitalul municipal Fălticeni din data de 06 martie.

Duininică, la la ora 06.02, Poliția Fălticeni a fost sesizată telefonic de către o asistentă medicală din cadrul spitalului cu privire la faptul că în cursul nopții, în jurul orei 04.00, numita Negrea Filofteia a plecat din unitatea medicală.

Din discuțiile purtate cu nepotul persoanei decedate, a rezultat că bunica sa suferea de afecțiuni medicale cu pierderea stării de luciditate (demență).

În urma examinării cadavrului, s-a constatat faptul că acesta nu prezintă urme de violență pe suprafța corpului.

Trupul bătrînei a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare și vor să stabilească circumstanțele exacte în care a intervenit decesul femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.