medicină legală, sursă foto stopinfractori.ro

Bărbat decedat după ce a consumat băutură în exces la un praznic. Omul a căzut din picioare, de față cu mai mulți martori, după ce a spus că se simte rău.

Tragedia s-a petrceut în localitatea Dragoșa, județul Suceava, polițiștii de la Vama fiind sesizați duminică după-amiază, în jurul orei 17,30.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani era originar din localitatea Frumosu. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acestuia i s-a făcut rău după ce a venit de la un praznic desfășurat la biserica din satul Dragoșa, unde ar fi consumat băuturi alcoolice în exces.

În jurul orelor 17:00, bărbatul a intrat în magazinul din aceeași localitate, pentru a-și cumpăra un pachet de tigări.

După ce a ieșit din magazin, acestuia i s-a făcut rău, moment în care a fost ajutat de câteva persoane să se așeze pe marginea șanțului aflat în apropierea magazinului.

Întrucât nu se simțea bine, individul a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Cadrele medicale prezente la fața locului au încercat resuscitarea acestuia, fără rezultat, constatându-se decesul.

Cadavrul bărbatului de 58 de ani a fost transportat la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă” și vor stabili și ce fel de băutură alcoolică a băut bărbatul la praznicul respectiv încât la scurt timp a murit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.