Bătrână din Ilișești urmărită și tâlhărită de un individ mascat. Este vorba despre o femeie de 71 de ani, care a trecut prin clipe de groază.

Bătrânica a fost atacată și tâlhărită în plină stradă, pe când mergea la fiul său. La un moment dat, aceasta a părăsit șoseaua principală și a intrat pe o cărare cu vegetație densă. Ea a fost ajunsă din spate de o persoană de sex masculin cu glugă pe cap, care a urmărit-o. Individul mascat i-a smuls femeii geanta din mână și a fugit.

Polițiștii chemați la fața locului au găsit geanta la aproximativ 50 metri de locul faptei. Din ea lipseau banii – 130 de lei.

Cercetările au fost continuate de echipa operativă din cadrul SPR 9 Șcheia desfășurându-se activități investigative, informative și de cercetare penală complexe pe raza comunei Ilișești. Oamenii legii reușit să îl indentifice pe atacator, în persoana unui  tânăr de 21 ani, din comuna Ilișești, recidivist.

Individul,  zis ”Aladin”, a fugit și s-a ascuns într-o clădire în construcție care va servi ca hotel, situată pe partea dreaptă a DN 17 și în care accesul nu era restricționat în nici un fel. Imobilul se află în apropierea Primărieri Ilișești.

Mai multe echupaje de poliție au înconjurat clădirea iar individul a fost găsit la etajul doi al acesteia și ridicat de agenți. El a fost reținut pentru 24 de ore și are dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here