autospecială pompieri

Bătrână în stare gravă scoasă de pompieri din casă după ce nepotul de la Bistrița a sunat la 112. Suceveanca de 79 de ani are probleme de sănătate și locuiește singură, așa că nepotul a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce mătușa nu a putut fin contactată telefonic.

Miercuri seară, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din Bistriţa, despre faptul că mătuşa sa de 79 ani, care locuieşte în municipiul Suceava, pe strada Aleea Jupiter, nu mai răspunde la telefon şi este îngrijorat de starea sa de sănătate.

La apartamentul indicat de apelant nu a răspuns la nici o persoană, astfel că au fost efectuate verificări în rândul vecinilor, stabilind că la această adresă locuieşte femeia de 79 de ani, singură şi cu probleme de sănătate.

De asemenea, din stradă se putea observa la balconul indicat, un televizor ce era deschis/funcţional, existând indicii că susnumita se află în interior.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj al Ambulanţei precum şi al ISU Suceava.

Ulterior s-a reuşit pătrunderea în imobil cu ajutorul lucrătorilor ISU, care au forţat uşa de acces în apartament iar în sufragerie, pe podea, se afla bătrâna confuză, ce nu putea vorbi dar care avea vizibil nevoie de asistenţă medicală.

Femeii i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului de către echipajul ambulanţier iar după ce aceasta a fost stabilizată, a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Suceava, unde a rămas internată sub supraveghere.

S-a luat legătura cu nepoata persoanei în cauză, domiciliată în Păltinoasa, sat Capu Codrului, care a venit la adresa mătuşii sale pentru a prelua şi pentru a încuia locuinţa acesteia, întrucât nu are alte rude.

Bătrâna a fost diagnosticată prezumtiv cu Hipotensiune Arterială, sindrom confuzional.

A fost întocmit proces verbal cu aspectele constatate, cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava.

1 COMENTARIU

  1. Persoana de pe aleea Jupiter la momentul de față decedată, nu fiind grav bolnavă nu avea nici măcar medic de familie sau mai sus, nu era în evidenta nici unei instituții de stat ca să poată fi supravegheata mai îndeaproape în anumite situații ca cea în care a fost găsită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.