Bebeluș mort după ce a fost alăptat de mamă. Tragedia s-a petrecut miercuri, la Șcheia.

Bebeluș mort după ce a fost alăptat și apoi a fost pus în pat. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Polițiștii de la Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o persoană anonimă cu privire la faptul că pe strada Humorului, a decedat un bebeluș. Este vorba despre o fetiță de două luni.

Agenții au ajuns la fața locului și au demarat cercetări. Mama copilului locuia împreună cu cei doi copii minori, în timp ce concubinul acesteia este plecat în străinătate.

Miercuri, în jurul orei 07.00, tânăra s-a trezit, a pregătit lapte praf pentru fetița de 2 luni, a hrănit-o, după care a adormit lângă aceasta. În jurul orei 08.30, când s-a trezit, a observat faptul că minora nu mai respira, motiv pentru care a apelat la SNUAU 112 solicitând intervenția ambulanței.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD împreună cu un doctor, copilul fiind găsit în stop cardio-respirator, motiv pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare. La ora 10.05, a fost constatat decesul micuței.

Nu au fost identificate urme de violență pe corpul copilului decedat. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here