După ce într-o lună de zile pe Aeroportul Suceava au fost inaugurate trei curse internaționale la datele stabilite dinainte de pandemie, începând de luni, 10 august, o companie va opera mai devreme decât anunțase inițial. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Blue Air a decis să vină pe Aeroportul Suceava mai repede decât anunțase inițial și va opera zboruri începând de luni, 10 august.

Primul avion al Companiei Blue Air care va ateriza la Suceava va fi cel care sosește de la Dublin, la ora 7:00.

Pe parcursul zilei de luni vor fi operate zborurile spre Londra (Luton) cu plecare la ora 8:35 și revenire la 15:45 și Bruxelles, plecare la 16:35 și sosire la Suceava la ora 22:35.

Reamintim că Aeroportul Suceava va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău programate în perioada august-septembrie.

Este vorba despre 6 curse spre 4 țări, astfel: Bruxelles (cu o frecvență de două zboruri pe săptămână – luni și miercuri), Dublin (4/săptămână – marți, joi, sâmbătă și Duminică), Torino (2/săptămână – marți și joi), Roma – Fiumicino (4/săptămână – marți, miercuri, vineri și sâmbătă), Milano – Bergamo (2/săptămână – miercuri și Duminică) și Londra – Luton (5/săptămână – luni, joi, vineri, sâmbătă și Duminică).

,,Doar într-o lună pe aeroportul sucevean au fost inaugurate trei curse internaționale, Viena Larnaca și Dortmund, toate la datele programate dinainte de pandemie. Acum avem o companie care a decis să opereze pe aeroportul nostru chiar mai devreme decât anunțase inițial. Este o bună apreciere la adresa Aeroportului și sunt indicii clare că județul Suceava este perceput ca un județ sigur iar acest lucru se va vedea în dezvoltarea județului”, a declarat Gheorghe Flutur.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here