Se cere public acordarea post-mortem a titlului de cetățean de onoare al Sucevei președintelui JUVENTUS-Cornel Grosar. Marius Boghian, președintele ADER Suceava și activist în domeniul activității de tineret, solicită Consiliului Local Suceava și primarului Ion Lungu conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului Suceava, post-mortem, președintelui Asociației JUVENTUS – Cornel Grosar.

Solicitatea vine după ce Ion Lungu a declarat că va acorda mai multe tiluri de cetățean de onoare către medici și suceveni implicați în lupta cu COVID-19 în perioada în care Suceava a fost în carantină. Unul dintre cei care ar urma să primească acest titlu este și directorul Poliției Locale Suceava – Ovidiu Doroftei, structura pe care acesta o conduce fiind extrem de implicată în combaterea efectelor pandemiei în municipiul Suceava.

Marius Boghian solicită ca și Cornel Grosar, după ani în care s-a implicat în activitatea de tineret și în promovarea valorilor sucevene, să primească acest titlu post-mortem. Cornel Grosar a fost răpus de COVID-19, la 57 de ani, în plină pandemie, în Vinerea Mare.

„Subsemnatul, Boghian Marius Mihai, locuitor al acestui oraș de peste 40 de ani, cu domiciliul în Str. Aleea Lalelelor, nr. 3, candidat din partea Partidului ADER la Democrație Educație și Reconstrucție pentru funcția de Primar dar și Consilier local, vin cu rugămintea, către domnul Primar Lungu Ion, de a aproba acordarea titlului de CETĂȚEAN DE ONOARE, post-mortem, domnului CORNEL ALEX GROSAR, răpus de virusul SarsCov2, în aprilie 2020.
Îl informăm pe domnul Primar că domnul Grosar a fost unul dintre cei mai mari activiști ai societății civile din Suceava, a fost președintele Asociației Juventus și a format și îndrumat mulți tineri suceveni. Eu personal am avut sprijinul lui „Cornel” și îmi doresc din tot sufletul, că primăria, să îi recunoască meritele pentru activitatea civică depusă.”, a postat Marius Boghuan de contul său de socializare.

Solicitarea lui Marius Boghian a stârnit numeroase comentarii pe rețelele de socializare, internauții transmițînd mesaje de susținere, Cornel Grosar fiind foarte iubit în rândul sucevenilor.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here