Bolid burdușit cu țigări,depistat într-o curte, la Bilca. Țigările, în valoare de 203.500 lei și vehiculul au fost confiscate.

Polițiștii de frontieră de Vicovu de Sus au identificat un bolid burdușit cu țigări, în curtea unei case din Bilca. Agenții au observat pe timpul patrulării un autoturism de teren Mitsubishi Shogun, fără plăcuțe de înmatriculare, în curtea unui imobil de pe raza localității Bilca, județul Suceava, în care au putut fi observate mai multe colete voluminoase.

Cu acordul proprietarilor, doi cetățeni români în vârstă de 54, respectiv 53 de ani, polițiștii de frontieră au intrat în curtea imobilului, iar în urma unui control sumar asupra mijlocului de transport s-a constatat că în interiorul acestuia se află colete care conțin țigări de proveniență ucraineană.

Drept urmare, autoturismul şi ţigările au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 14.400 pachete, în valoare de 168.500 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 13.500 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cei doi proprietari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here