mascați poliție
foto arhivă

Căjvănean ridicat de mascați și dus la închisoare după ce, beat fiind, a amenințat un polițist și a vrut să îl mituiască. Bărbatul, pe nume Savu Grigore Costică, de 41 ani, a fost condamnat la 3 ani 7 luni si 20 zile de închisoare cu executare. El a fost ridicați luni de mascați și dus la Penitenciarul Botoșani.

Căjvănean ridicat de mascați și dus la închisoare, el fiind condamnat pentru: „dare de mită”, „ultraj” și „conducere sub influența alcoolului”. La data de 7 decembrie 2019, în jurul orei 22.45, Grigore Costică Savu, a fost prins beat la volan de un echipaj de poliție. Bărbatul le-a spus agenților că nu are documentele la el și a fost invitat la cel mai apropiat sediul de poliție.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Căjvăneanul a vrut să mituiască unul dintre polițiști iar atunci când a fost refuzat a devenit violent. Pe holurile spitalului unde fusese dus pentru recoltare de sânge dar și în autospeciala de poliție el i-a înjurat pe polițiști și i-a amenințat cu acte de violență.

Din buletinul de analiză toxicologică a reieșit că individul avea alcoolemie de 2,33 grave alcool pur în sînge, așa că l a fost trimis în judecată și ulterior condamnat la închisoare.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here