17 cadre didactice și 4 elevi din județ, depistați cu COVID, de la redeschiderea școlilor. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat marți că unitățile de învățământ au fost dotate cu teste rapide antigen pentru testarea cadrelor didactice și a copiilor suspecți de infectarea cu noul coronavirus.

Au fost identificate cu COVID-19: trei cadre didactice la Colegiul economic Dimitrie Cantemir Suceava care însă nu au fost la școală și au fost izolați la domiciliu, un cadru didactic de la Școala Gimnazială nr. 11 „Miron Costin” Suceava, iar clasa la care a predat respectivul cadru didactic a trecut la cursuri online 14 zile, două cadre didactice la Liceul cu program sportiv Suceava (izolate la domiciliu, nu au fost la școală), o educatoare la Grădiniță cu Program prelungit Prichindel (clasa a trecut online pentru 14 zile),dar și un cadru didactic de la Școala gimnazială nr.1 Gura Humorului care nu a fost la școală, fiind izolat la domiciliu, un cadru didactic de la Liceul tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni care a fost izolat la domiciliu și nu a fost la școală și câte un cadru didactic de a Școala gimnazială „Mihail Sadoveanu” Grănicești, Mitocu Dragomirnei, Corocăiești, Udești, Pojorâta, Ilișești, Școala gimnazială „Aurelian Stanciu” Salcea și Școala gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți.

Cazuri de COVID-19 la elevi au fost depistate la: Școala Gimnazială Pătrăuți, Școala Generală nr.4 Suceava, Colegiul Ștefan cel Mare Suceava, Școala Gimnazială Grănicești.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here