Căruță spulberată de o mașină, la Bivolărie, în timp ce căruțașul întorcea vehiculul în drum. În urma accidentului rutier, căruțașul a ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, la orele 23.30, când Bodnărescu Ștefan în vârstă de 27 de ani din oraș Vicovu de Sus, a vrut să întoarcă atelajul hipo în drum.

Căruțașul se afla în parcarea de lângă Școala Gimnazială Bivolărie, în partea dreaptă a sensului de deplasare comuna Vicovu de Jos către comuna Putna, cu un atelaj hipo. El a ieșit pe strada Ștefan cel Mare, dorind să întoarcă atelajul hipo spre a se deplasa spre comuna Putna, atelajul fiind îndreptat inițial spre comuna Vicovu de Jos, nu s-a asigurat corespunzător.

Căruța a fost acroșată lateral de către un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie și condus de către numitul Toma Mihai în vârstă de 21 de ani din comuna Straja, ce circula din direcția comuna Vicovu de Jos către comuna Putna.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului atelajului hipo Bodnărescu Ștefan, care a fost preluat de un echipaj SMURD, și transportat în stare de inconștiență la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul atelajului hipo nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, dar i s-au recoltat o probă de sânge la spital.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Mun. Rădăuţi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, pentru lămurirea tuturor aspectelor și stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă de 1305 lei pentru lipsă ITP și 1000 lei pentru lipsă RCA.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here