Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat miercuri că, până la finele acestei săptămâni, ar putea fi funcţionale centrele de vacinare anti-COVID din municipiul reşedinţă de judeţ.
Primăria Suceava a lansat procedură de achiziții în regim de urgență pentru dotarea centrelor de vaccinare din municipiu cu mobilierul necesar, fiind alocate în acest sens fonduri în valoare de peste 63.000 de lei.

Ion Lungu declară că municipalitatea şi-a făcut datoria în ceea ce priveşte punerea la dispoziţie a spaţiilor şi dotarea lor, urmând ca DSP Suceava să pună la dispoziţie cadrele sanitare.

De altfel, cei de la DSP Suceava au fost deja în inspecţie în spaţiile amenajate de primărie şi acestea urmează să fie autorizate de sanitari.
Centrele de vaccinare sunt amenajate în sălile de sport de la Școala Gimnazială Nr. 9 din Obcini, Colegiul Național “Ștefan cel Mare”, (în loc de sala de sport de la LPS – unde se ţin meciuri de handbal în divizia națională), Școala Gimnazială Nr. 11 din Burdujeni, Școala Gimnazială Nr. 7 din Ițcani, dar și la Iulius Mall.
Edilul face un apel către suceveni să se vaccineze pentru că vaccinul anti-COVID ar putea însemna ieşirea din pandemie.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here