Doi morți după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în Pasul Mestecăniş. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri dimineață.

Microbuzul, care tracta o autoplatformă, s-a răsturnat din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar platforma tractată a intrat în balans. Au rezultat doi morți și doi răniți.

În vehicul se aflau 8 persoane care mergeau spre Franța, cei mai mulți la muncă iar alții voiau să aducă mașini pe platformă.

Doi dintre pasageri au ajuns sub microbuz și au rămas încarcerați. Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două echipaje SAJ.

Persoanele încarcerate au fost extrase și s-au efectuat în zadar manevre de resuscitare. În final s-a declarat decesul celor doi. Este vorba de doi bărbați – unul de 49 de ani din Breaza și altul de 57 de ani din Câmpulung Moldovenesc.

Alte două persoane, inclusiv șoferul, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Șoferul a fost testat cu etilotestul și a rezultat că nu era băut. Răniții au ajuns la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.
Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here