Cercetări în cazul unui copil de 4 luni, decedat la Mălini. Copilul a murit la domiciliul părinților după ce s=a simțit rău mai multe zile.

Lucrătorii Secţiei de Poliţie nr. 7 Mălini au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către Ambulanța Suceava cu privire la faptul că un copil de 4 luni este decedat la domiciliu.

Duminică, în jurul orelor 16:25, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care a fost solicitat anterior pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de 4 luni din comuna Mălini, satul Pâraie, a constatat decesul minorului.

Sâmbătă și peste noapte bebelușul a s-a simțit rău, în sensul că a vomitat de mai multe ori, iar în cursul nopții și în prima parte a zilei de duminică, băiețelul a dat semne de revenire.

Numai că în jurul orei 16:00, copilului i s-a făcut din nou rău, pielea din jurul ochilor învinețindu-se. Părinții au solicitat sprijinul unei ambulanțe, care cu ocazia intervenției a constatat decesul lui, diagnosticul fiind stop cardio-respirator.

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here