Un bărbat și-a găsit soția moartă în casă atunci când s-a întors din Germania.

Polițiști au fost sesizați duminică noapte de către un localnic din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, cu privire la faptul că și-a găsit soția inconștientă, vânătă la un ochi și pe mâini.

Duminică, în jurul orelor 23.51, bărbatul s-a întors din Germania, de la muncă, în localitatea de domiciliu. El și-a găsit în stare de inconștiență soția în vârstă de 55 ani, care locuia singură.

Bărbatul a cerut ajutor la 112 iar la fața locului a sosind un echipaj medical, care a constatat decesul femeii.

În interiorul locuinței nu s-au găsit bunuri răvășite nu se reclamă dispariția unor bunuri sau valori. Persoana decedată nu era înscrisă la medicul de familie.

Bărbatul a declarat polițiștilor că soția obișnuia să consume băuturi alcoolice și că în trecut a mai căzut și s-a lovit la cap, din cauza anemiei.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei, fapt pentru care se impune anunțarea S.M.L. Suceava pentru efectuarea acestei activități și e stabilirea cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează să fie soluționat procedural de polițiștii de la Cornu Luncii.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here