Un bărbat și-a găsit soția moartă în casă atunci când s-a întors din Germania.

Polițiști au fost sesizați duminică noapte de către un localnic din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, cu privire la faptul că și-a găsit soția inconștientă, vânătă la un ochi și pe mâini.

Duminică, în jurul orelor 23.51, bărbatul s-a întors din Germania, de la muncă, în localitatea de domiciliu. El și-a găsit în stare de inconștiență soția în vârstă de 55 ani, care locuia singură.

Bărbatul a cerut ajutor la 112 iar la fața locului a sosind un echipaj medical, care a constatat decesul femeii.

În interiorul locuinței nu s-au găsit bunuri răvășite nu se reclamă dispariția unor bunuri sau valori. Persoana decedată nu era înscrisă la medicul de familie.

Bărbatul a declarat polițiștilor că soția obișnuia să consume băuturi alcoolice și că în trecut a mai căzut și s-a lovit la cap, din cauza anemiei.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei, fapt pentru care se impune anunțarea S.M.L. Suceava pentru efectuarea acestei activități și e stabilirea cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează să fie soluționat procedural de polițiștii de la Cornu Luncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.