Cinci zboruri internaționale noi de pe Aeroportul Suceava, operate de WIZZ Air. Compania își va deschide o bază nouă la Suceava cu două aeronave noi.

Noua aeronavă va sprijini zborurile pe cinci noi rute, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda), începînd din luna decembrie.

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Cu o nouă bază și două aeronave alocate în Suceava, Wizz Air își reafirmă angajamentul față de aeroporturile regionale și de a oferi destinații populare la tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod posibil.

Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă.

O zi mai târziu, pe 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția-Treviso în fiecare luni și vineri.

În plus, începând cu 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marți și sâmbătă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.