Cioban mort de căldură după ce a stat o zi cu oile la păscut. Bărbatul s-a pus să doarmă la umbră, după ore de stat în soare, și nu s-a mai trezit.

Duminică, la orele 16:20, polițiștii au fost sesizați prin  S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din municipiul Fălticeni cu privire la faptul că un cioban a decedat pe raza comunei Mălini, sat Iesle, județ Suceava.

La fața locului s-a deplasat patrula de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini însoțiți de către tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Fălticeni -Compartimentul Criminalistic.

Din cercetări a reieșit că bărbatul, originar din comuna Mălini, sat Poiana Mărului, era cioban la stâna unui localnic.

În dimineața zilei de  duminică, acesta a mers cu oile la păscut pe raza comunei Mălini, sat Iesle. La un moment dat, în jurul orelor 13:00, el a discutat cu fălticeneanca ce se afla la iarbă verde cu familia, spunându-i acesteia că se pune la umbră să doarmă întrucât se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La ora 16:20, femeia a observat faptul că ciobanul nu se mai trezește, a mers să vadă ce face acesta, constatând faptul că el  era decedat. Tocmai de aceea femeia a apelat serviciul apeluri urgență 112, sesizând cele întâmplate.

La fața locului a sosit o ambulanță al cărei echipaj a constatat decesul ciobanului.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, s-a constatat faptul că defunctul nu prezenta pe corp semne sau urme de violență.

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.