Motociclist prins circulând prin municipiul Suceava cu 114 km/h. Polițiștii l-au oprit pe vitezoman după o urmărire în trafic.

Vineri noapte, la ora  00.42, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava- Biroul Rutier, pe strada Ștefan cel Mare din Suceava, a înregistrat cu aparatul radar un motociclul marca Honda (înmatriculat în Irlanda) care circula cu viteza de 114 km/h, în zonă cu limitare 40 km/h, având direcția de deplasare bulevardul 1 Mai către strada Ana Ipătescu.

Agenții au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului motociclului. Acesta a oprit initial, dar când a fost somat să oprească motorul și să scoată cheile din contact,  și-a continuat deplasarea cu viteză mărită.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, pe strada Ana Ipătescu, bulevardul Calea Unirii – unde a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h în zonă cu limitare 40 km/h, în parcarea Iulius Mall Suceava, strada Energeticianului (unde a fost inregistrat de aparatul radar circulând pe sensul opus de deplasare cu viteza de 114 km/h în zonă cu limitare 50 km/h), strada Mirăuților (unde a fost înregistrat de aparatul radar circulând pe sensul opus de deplasare, cu viteza de 138 km/h în zonă cu limitare 50 km/h), a pătruns pe strada Unirii fără a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau, str. Ana Ipătescu, str. Mitropoliei, str. Parcului, D.J 208.

Pe drumul județean polițiștii au reușit să blocheze vehiculul și să îl oprească în condiții de siguranță.

După verificarea datelor de stare civilă în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că persoana care conducea vehiculul nu posedă permis de conducere.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul afişat fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea acesta a fost sanctionat contravențional conform OUG 195/2002 cu amenzi în cuantum de 17.805 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.