Pasiunea românilor pentru sport și pentru pariuri sportive se poate observa și prin prisma audiențelor TV ale evenimentelor sportive, dar și prin modul în care astfel de evenimente ocupă spații importante pe toate tipurile de canale media, de la audio-vizual la presă scrisă și online.

La fel cum meciurile de fotbal și din toate celelalte sporturi au ajuns să fie ușor de urmărit oriunde și oricând pe gadgeturi conectate la internet, tot așa pariurile sportive au intrat de mai mulți ani în era digitală.

Acum, pe desktop sau în aplicații de mobil, poți verifica rapid cotele la pariuri sportive și poți plasa mize pe evenimentele selectate. Eventualele câștiguri le acumulezi tot online și le poți retrage când dorești pe card / în contul bancar.

Pe website-urile de sport și pe altele dedicate pariurilor sportive, tot mai mulți influenceri care și-au conturat o imagine pozitivă în domeniul pariurilor propun diverse ponturi pentru cele mai în vogă evenimente din lumea sportului.

Zi de zi, diverse meciuri sunt analizate sub lupa acestor experți (auto-intitulați, căci nu există vreo certificare în domeniu), cei dornici de ponturi pariuri putând alege pronosticuri pe care să le plaseze la rândul lor la agenția favorită. Unii astfel de provideri de ponturi de pariere își expun chiar istoricul de pronosticuri reușite și ratate.

Jocul responsabil salvează distracția la pariuri sportive

Cel mai bun pont pentru pasionații de pariuri vine chiar din partea operatorilor de gambling: jocul responsabil, echilibrat, este singura variantă recomandată! Fie că urmezi anumite idei de pariere propuse online în categoria de ponturi pariuri, fie că mergi pe propriile tale idei, este bine să urmezi anumite principii de bază.

În primul rând, nu trebuie să uiți că nu există certitudine în ceea ce privește capacitatea oricărei persoane de a intui un pronostic corect. Atât timp cât vorbim despre joc corect și fair-play, este imposibil să știi soarta unui meci.

Desigur, există probabilități, chiar matematice, însă în final totul se decide pe suprafața de joc. „Mingea este rotundă„, se mai spune în fotbal, iar acest truism evidențiază tocmai faptul că orice se poate întâmpla într-o partidă. Nu de puține ori apar surprize notabile, căci și echipele mari / sportivii de top pot avea momente mai puțin inspirate.

Astfel, niciodată nu trebuie să consideri o variantă de pariere drept a fi sigură! Sub nicio formă nu trebuie să riști la pariuri sportive – online sau offline – mai mulți bani decât îți permiți să cheltuiești pentru acest hobby.

Câți bani să aloci pentru jocuri de noroc

Se spune că un jucător ar trebui să-și seteze un buget maxim (de până la 5% din venituri) de plasat la pariuri sportive și jocuri de noroc în general. Aici este și farmecul jocului – poți să pierzi sau să câștigi, nu știi niciodată sigur. Poți avea diverse strategii, important este să nu uiți care este scopul jocului: să te distrezi, indiferent de rezultat.

Desigur, emoția urmării unui joc pe care ai pariat este mult mai puternică și te vei bucura la maximum dacă ai intuit corect. Însă, când meciul se termină, viața ta trebuie să poată merge mai departe absolut normal pe plan personal, inclusiv în plan financiar, fără regrete, fără complicații.

Exact ca atunci când mergi să joci bowling la un centru de divertisment: poți câștiga partida sau nu, ai cheltuit din start însă banii pentru sesiunea de distracție. La pariuri sportive, sistemul este similar, doar că, dacă ai inspirație și noroc, uneori primești și un extra beneficiu – un premiu în bani. Acest aspect este opțional și depinde de tine doar într-o anumită măsură. În cele din urmă, norocul își face simțită prezența.

Să urmezi sau nu ponturile pe care le citești pe website-uri de specialitate? Desigur, poate fi interesant să te bazezi pe analizele unor persoane cu experiență, dar cel mai bine este să treci acele recomandări și prin propria analiză. Statisticile sunt utile, dar niciodată nu oferă siguranță. Cel mai bine este să cauți variante echilibrate sau să mergi în căutarea unui noroc mare (cote mari prin combinarea de evenimente pe un singur bilet), dar cu plasarea unor mize reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.