[fvplayer id=”16″]
[fvplayer id=”17″]
Circulaţie în condiţii de iarnă, pe drumurile din judeţ. Drumarii intervin de duminică seară pentru evitarea blocajelor şi a accidentelor în trafic.

Conform Prefecturii Suceava, în această dimineață toate drumurile naționale din județ erau deschise circulației rutiere.

Cei de la Secția de Drumuri Naționale Suceava acționează cu 35 de mașini și utilaje pe întreaga rețea de drumuri aflate în administrare, cu un consum de sare de circa 200 de tone. Nu au fost probleme pe drumuri.

Pe raza Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc se circulă bine în condiții de iarnă şi se acţionează cu 31 utilaje dotate cu lamă și răspânditor.

Temperaturile au scăzut în tot judeţul iar meteorologii anunţă că va fi ger în următoarele zile. Astfe, temperatura aerului, la ora 5:00, a fost cuprinsă între: -8,0 gr.C la stația hidrometrică Cârlibaba și +0,4 gr.C la stația hidrometrică Huțani.

Şi poliţiştii sunt la datorie şi sunt filtre pe drumuri. Şoferii trebuie obligatoriu să aibă maşinile echipate cu anvelope de iarnă.


Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here