Consiliul Județean Suceava alocă 530.000 de lei spitalului din Fălticeni. Anunțul a fost făcut vineri de președintele CJ Suceava – Gheorghe Flutur, care a explicat că alocarea urmează să fie aprobată într-o ședință de consiliu de săptămâna viitoare.

„Trebuie subliniat faptul că Spitalul Municipal Fălticeni are nevoie de aceste resurse având în vedere că funcționează ca spital suport pentru Spitalul Județean Sf. Ioan cel Nou Suceava, asigurând preluarea pacienților non Covid-19”, a arătat Gheorghe Flutur.

Acesta a reamintit că la finalul lunii trecute, CJ Suceava a alocat sume importate pentru spitalele suport Covid din județ, respectiv cele din Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei și Siret. Spitalul Municipal Rădăuți a primit o sumă de un milion de lei, în timp ce primăriile Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Siret și Gura Humorului au primit fiecare câte 500.000 de lei în vederea asigurării de resurse financiare suplimentare pentru spitalele aflate în subordinea acestora.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here