Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineață, o atenționare meteo cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru mai multe județe din țară, printre care și Suceava. Codul este valabil de la ora 12.00 până la ora 18.00.
Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, local în Transilvania și vestul Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 30…40 l/mp.
Totodată județul Suceava se află sub incidența unui cod galben de ploi torențiale și în intervalul 18 august, ora 18.00 – 19 august, ora 13.00.

În intervalul menționat în Maramureș, local în Oltenia, Transilvania și vestul Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.
Potrivit meteorologilor, până joi seara vor fi manifestări de instabilitate atmosferică în majoritatea regiunilor.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here