Concerte extraordinare și foc de artificii, la 635 de ani de atestare documentară a Sucevei. Primăria Suceava a pregătit evenimente de excepție pentru a marca acest moment.

Ion Lungu, primarul Sucevei, a prezentat sâmbătă programul manifestărilor care vor fi organizate în perioada 10 – 12 februarie, la împlinirea a 635 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

Astfel, pe 10 februarie, de la ora 10:00, va fi organizat un moment comemorativ, urmat de o slujbă religioasă, de alocuțiuni ale oficialităților și de depuneri de coroane la statuia lui Petru Mușat din centrul Sucevei.

De la ora 12:30, la Hotel Balada din Suceava, va avea loc un eveniment în cadrul căruia vor fi înmânate medalii și diplome aniversare și de merit.

Ziua de vineri se va încheia cu un spectacol de muzică populară susținut de Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu și invitații săi, care va începe de la ora 17:00 pe esplanada Casei de Cultură din centrul Sucevei.

Sâmbătă, sucevenii vor avea parte de concerte extraordinare susținute de Carla’s Dreams și Horia Brenciu, Alexandra Cuza și Iuliana Beregoi.

După concert va urma un extraordinar foc de artificii.

Duminică, 12 februarie, sunt programate alte spectacole în centrul Sucevei, printre invitați fiind cei de la de fanfara Primăriei Suceava și Ansamblul „Arcanul” al Universității Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.