sursa foto:editia.ro

Șofer prins băut la volan, condamnat la închisoare după ce a încercat să mituiască un polițist iar apoi l-a amenințat și înjurat ca la ușa cortului. Decizia magistraților suceveni nu este definitivă.

Grigore Costică Savu – cel care a încercat să mituiască un polițist pentru a scăpa de dosar penal, a fost condamnat la șapte luni și 20 de zile de închisoare în regim de detenție pentru: dare de mită, ultraj și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La începutul lunii decembrie 2019, Savu conducea o mașină deși era beat la volan. El a fost depășit în trafic de un echipaj de poliție, iar ulterior a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină. Cum bărbatul nu avea documentele la el și mirosea a alcool el a încercat să mituiască un polițist iar când acesta a refuzat banii l-a amenințat și înjurat ca la ușa cortului. Omul legii a fost amenințat cu bătaia și chiar s-a speriat.

Savu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat după care a fost dus la spital pentru prelevare de probe de sânge. Amenințările au fost făcute pe drum spre spital dar și în unitatea medicală.

Ulterior din buletinul de analiză toxicologică reiese că acesta  avea o alcoolemie de 2,33 miligrame alcool în sânge. Pentru că a încercat să mituiască un polițist iar aopi l-a amenințat cu bătaia, Savu s-a ales cu dosare penal iar acum cu condamnare.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here