Consilierii județeni de la PSD amenință cu greva japoneză pe motiv că nu le sunt luate în seamă propunerile.

Liderul consilierilor PDS Suceava, Gheorghe Iacob, a declarat miercuri că propunerile consilierilor de la acest partid nu sunt luate în seamă și nu este normal.

Acesta va discuta cu ai săi colegi și se va propune intrarea într-o grevă japoneză iat consilierii județeni de la PSD să nu mai participe la nici un fel de vot în ședintele de CJ.

 „Avem interese comune, nu avem interese divergente față de conjudețenii noștri, și ar trebui, domnule președinte, să ne aplecăm mai mult asupra unor probleme la care e necesar și punctul nostru de vedere. Noi nu dorim să participăm la anumite comisii numai de dragul de a participa”, i-a transmis Gheorghe Iacob președintelui CJ Suceava – Gheorghe Flutur.

În replică, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat: „Cumva e o contradicție pentru că voturile în unanimitate de astăzi au arătat o oarecare apreciere și un punct de vedere de comun acord a tuturor. Noi nu ne-am contrazis pe proiectele de dezvoltare a județului Suceava. Asta este prima chestiune. Și vă aștept oricând să discutăm. În prezentarea mea de azi am vorbit de investiții și dacă vă uitați în ce localități se fac aceste investiții pot să spun că sunt extrem-extrem de echilibrate. Și totdeauna am ținut seama”,  colegi corecți de echipă, să ne respectăm unii cu alții și să mergem înainte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.