Individ arestat după ce și-a amenințat soția cu toporul, a înjunghiat-o și a vrut să o violeze. Este vorba despre un bărbat din Ilișești.

La data de 21 ianuarie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunilor de „lipsire de libertate în mod ilegal”, „tentativă la infracțiunea de viol” , „violență în familie” şi „amenințare”.

Potrivit anchetatorilor, la data de 20 ianuarie, în jurul orei 21.00, individul a intrat fără drept în locuința soției sale situată în Ilișești, din holul locuinței a luat un topor, și i-a adresat soției sale amenințări cu moartea, după care a scos-o cu forța din imobil.

Afară, bărbatul a târât-o pe soție de păr aproximativ 30-40 metri, după care a cărat-o aproximativ doi kilometri. Acolo, individul a lovit-o pe femeie de trei ori cu pumnul în zona umărului drept.

Bestia nu s-a oprit aici. Nu a ținut cont că femeia era îmbrăcată doar cu o rochiţă fără mâneci, fiind desculţă, fără ciorapi, și a târât-o din nou pe jos aproximativ 20-30 de metri până au ajuns într-un loc izolat, pe câmp, în zona unui pârâu.

La un moment dat, individul a scos un cuțit din buzunarul pantalonilor, a lovit-o cu lama cuțitului în zona ochiului drept, la mâna stângă și la antebrațul stâng, amenințând-o în permanență că o va omorî, după care s-a urcat deasupra ei, i-a smuls lenjeria intimă și a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta fără acordul ei.

În urma agresiunilor fizice suferite, persoanei vătămate i-au fost provocate leziuni pentru care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost inițial reținut pentru 24 ore, după care judecătorii de la Gura Humorului au decis aretsrea sa pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.