sursă foto România TV

Un băiețel în vârstă de doar 2 ani și 11 luni din comuna Ostra a ajuns la spital cu un deget parțial amputat, după ce s-a jucat împreună cu fratele mai mare cu un topor.
Vineri în jurul orei 12:30, bunicul celor doi copii a tăiat cu un topor mai multe lemne pentru foc, în boxa de lângă blocul din comuna Ostra, iar după ce a terminat de tăiat lemnele, a lăsat ușa boxei deschisă. Cei doi frați în vârstă de 2 ani și 11 luni și respectiv 8 ani, se aflau în fața blocului, împreună cu mama lor. Într-un moment de neatenție al femeii, cei doi minori au mers în boxa de lemne, situată în apropiere, unde cel mai probabil s-au jucat cu un topor, lăsat de bunicul lor în boxă, iar la un moment dat, băiatul în vârstă de opt ani a scăpat peste mâna fratelui său toporul, ocazie cu care i-a amputat degetul inelar de la mâna stângă.
La fața locului s-a prezentat o ambulanță, iar minorul a fost preluat de cadrele medicale, fiind transportat inițial la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.
Minorul a fost diagnosticat preliminar cu „plagă falangă distală deget 4, fractură incompletă”.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here