Linie telefonică pusă la dispoziția sucevenilor de Primăria Suceava pentru sesizarea unor probleme legate de starea de urgență și coronavirus. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că, începând de luni, va fi pus la dispoziția sucevenilor un număr direct – (0230) 210 678, la care se pot ridica probleme legate de Starea de Urgență (numai cele legate de Coronavirus(COVID -19), autoizolare la domiciliu și carantină). Linia va fi funcțională între orele 8:00-22:00, de luni până sâmbătă inclusiv. Pentru rezolvarea problemelor mai dificile, Ion Lungu îi va contacta pe suceveni TELEFONIC ÎN PERSOANĂ. Redăm mai jos comunicatul remis de primarul Sucevei:

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  

Dragi suceveni,

De mâine se va institui la nivelul României Starea de Urgență, o măsură care va ajuta la gestionarea și rezolvarea cu bine a problemei cauzate de Coronavirusul(COVID-19).

*Asta nu înseamnă că trebuie să intrăm în panică, ci dimpotrivă, trebuie să fim calmi, să avem un comportament rațional, să respectăm hotărârile luate de autoritățile statului și măsurile comunicate pentru limitarea infectării cu noul virus.

*Cel mai important în acestă perioadă este să STĂM ACASĂ(pe cât posibil) și să EVITĂM ZONELE AGLOMERATE.

*Municipalitatea va face acțiuni de DEZINFECȚIE ÎN TOT ORAȘUL(instituții publice, școli, spații comerciale, parcuri, locuri de joacă etc.).
Suntem în STARE DE ALERTĂ!

Vă asigur că Primăria Suceava este mobilizată la maxim pentru aplicarea la timpul potrivit și eficient a măsurilor de prevenire a infectării populației și pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile.

*Încă de la începutul lunii Martie noi asigurăm apă și mâncare persoanelor care sunt în autoizolare la domiciliu și solicită acest lucru.

Poliția locală vă stă la dispoziție pentru orice problemă pe care o au persoanele vulnerabile(cumpărare medicamente, alimente etc.).

Aveți grijă de dumneavoastră și stați în siguranță!

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here