Copil tăiat cu drujba de fratele mai mare, din greșeală. Este vorba despre un băiat de 6 ani, din Fundu Moldovei, care a ajuns rănit la spital.
Lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați marți prin SNUAU 112 despre faptul că un copil a fost tăiat cu drujba în zona umărului de către fratele mai mare. Rănitu l- un minor de 6 ani, a fost transportat de urgență la spital pentru că sângera. Băiatul de 15 ani a povestit polițiștilor că,
în timp ce se afla în curtea locuinței împreună cu fratele lui de 6 ani, a pus mâna pe o drujbă pentru a tăia o scândură. Din greșeală, copilul mai mare a pus drujba în funcțiune după a tras de demaroul ei. Cum fratele mai mic alerga pe lângă el, accidental, adolescentul l-a atins cu lama drujbei în zona umărului stâng și l-a rănit.
Minorul a fost transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde i s-a stabilit diagnosticul de plagă umăr stâng produsă prin tăiere. După stabilirea diagnosticului, copilul tăiat cu drujba a fost transportat la Spitalul Sf. Ioan cel Nou Suceava.În momentul producerii evenimentului mama copiilor se afla în locuință. Polițiștii au dosar penalîntocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here