Sucevean găsit mort în apartament după zece zile de la deces. Bărbatul, care locuia singur, a zăcut mort zile întregi fără ca nimeni să știe de el. Un vecin a sunat în cele din urmă la 112.
Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un bărbat domiciliat cu privire la faptul că de circa zece zile nu a mai reușit să ia legătura cu vecinul său, un bătrân în vârstă de 82 de ani. Din verificări s-a stabilit că apelantul este vecin de scară și prieten cu bătrânul, în ultima perioadă de timp acesta ajutându-l cu cumpărăturile pe vecinul său, având în vedere vârsta înaintată a acestuia. De aproximativ zece zile, bărbatul nu a mai reușit să îl contacteze pe vecinul său și de aceea a sunat la 112.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a pătruns în interiorul locuinței prin geamul de la dormitor. Proprietarul era întins pe jos, fiind într-o stare avansată de putrefacție, dar nu prezenta urme de violență.
Conform declarației vecinului, bătrânul suferea de demență și boli cardio-vasculare.
Cadavrul suceveanului găsit mort în apartamentul său a fost depus la morga Spitalului Județean Urgență “Sf.Ioan cel Nou” Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. Nu este singurul sucevean găsit mort în apartament după ce a zăcut acolo zile întregi, astfel de cazuri fiind frecvente mai ales în rândul bătrânilor care locuiesc singuri.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here