Corpul de Control Intern al MAI trimis la Suceava după ce Bodnar a fost atacat cu pietre și rănit la poarta unui gater din Mălini. Incidentul s-a petrecut miercuri noapte, pe când activistul de mediul urmărea un transport de lemne suspect.

Corpul de Control Intern al MAI a fost trimis de Marcel Velea, ministrul Internelor, la Suceava, în urma incidentului sângeros de miercuri noapte. Daniel Bodnar a fost rănti după ce mai mulți indivizi au aruncat cu bolovani și pietre în mașina lui, pe când activistul aștepta să vină poliția. De altfel, pe înregisrarea făcută chiar de Bodnar se vede cum acesta a sunat și a cerut ajutor al 112 în mai multe rânduri.

Ministrul de Iterne spune că se vor dispune măsuri dure dacă vor fi constatate nereguli în activitatea polițiștilor care au intervenit la acest caz.

Daniel Bodnar a ajuns la spital cu așchii de sticlă la vinelul feței după ce persoane încă neidentificate i-au spart gemurile mașinii cu pietre și bolovani. Acesta a plecat la un spital din Cluj pentru consult oftalmologic, suspectând că așchii i-au intrat și în ochi.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here