Tânăra moartă în accidentul de la Dărmănești, luni dimineață, este o cunoscută și apreciată interpretă de muzică populară – Cușnir Daniela Marina.

Interpreta de muzică populară Cușnir Daniela Marina (23 de ani) este tânăra moartă în accidentul de la Dărmănești. Ea se afla pe scaunul din dreapta șoferului în mașina scăpată de sub control la Dărmănești. Ea se întorcea de la Bistrița, unde ar fi cântat la un eveniment. Șoferul de 19 ani a adormit la volan din cauza oboselii.

Mașina scăpată de sub control a intrat într-un alt autoturism parcat iar apoi a lovit un cap de pod. În urma impactului mașina în care se aflau cei doi tineri a fost grav avariată, bucăți de caroserie fiind împrăștiate la fața locului.
Au intervenit la fața locului pompierii militari cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

În urma accidentului au rezultat două victime, șoferul de 19 ani și pasagera de 23 de ani, de pe scaunul din dreapta. Interpreta de muzică populară a fost gasită în stop cardio respirator. După efectuarea manevrelor de resuscitare, tânara a fost declarata decedată. Șoferul a fost transportat la spital și este cerecetat acum pentru ucidere din culpă. Localnicii sunt în stare de șoc după ce au aflat cine este tânăra moartă în accidentul de la Dărmănești. Dumnezeu să o ierte!


accident mortal Dărmănești

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here