Mut de beat și fără permis, un bărbat din Ostra a ieșit la plimbare cu motociclul.

Individul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă. Incidentul s-a petrecut pe DJ 177 A, în interiorul localității Tarnița, comuna Ostra, duminică după-amiază.

Un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea motociclul, având direcţia de deplasare Frasin către Broşteni, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice şi a lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei, părăsind partea carosabilă, iar când a efectuat manevra de a reveni pe partea carosabilă, s-a dezechilibrat şi a căzut.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală conducătorului moto, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a procedat la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere din România, ocazie cu care s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here