Deputat de Botoșani cu tupeu, pus la punct de un polițist, pe Aeroportul Suceava. Este vorba despre deputatul PSD Rotaru Răzvan Ilie, care a parcat aiurea mașina la aeroport și a intrat în vizorul unui agent de poliție. Polițiștul i-a făcut observație și i-a recomandat să ia mașina de acolo, fapt care l-a iritat pe parlamentar. Reacție deputatului a fost filmată iar clipul făcut public de către criminalistul sucevean Bogdan Bănică, președinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS. Acesta îl atacă dur pe deputatul botoșănean, care l-ar fi amenințat pe polițiștul de pe aeroport și ar fi încercat să îl indimideze. Agentul i-ar fi cerut documentele, iar atunci Rotaru i-ar fi vorbit urât, l-ar fi înjurat și amenințat pe agent. Toate doar pentru că omul își făcea treaba. În final deputatul PSD a fost amendat și lăsat fără permis de conducere. Pe numele acestuia urmează a se depune plângere pentru ultraj. Una peste alta, comportamentul parlamentarului respectiv este incalificabil în condițiile în care a încălcat legislația și i s-au cerut documentele nu de către un boschetar ci de un om în uniformă și care era în locul respectiv pentru păstrarea ordinii publice.
„Când mai toţi românii întindeau mesele şi pregăteau şampaniile, colegul meu era la datorie, în Aeroportul Suceava. Asigura măsuri de defluire a traficului în parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cât mai repede acasă. Observă un autoturism parcat neregulamentar şi i se adresează şoferului:
– Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal… Pe principiul „pe mine mă vezi, pe ăla nu”, conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: – Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată. Dragă domnule deputat ROTARU „gropitză în bărbitză”, ca să fii un cocalar veritabil nu e suficient să ai lanţ de aur la gât şi să te cerţi cu un poliţist ce îşi face meseria. Îţi mai trebuie pantofi albi, ghiul pe deş’t, şapcă firmată şi geacă de piele cu ţinte. E drept, poate le aveai în portbagaj, nu cunosc…Şi nici măcar nu mă interesează culoarea politică a partidului roşu din care faci parte, aici vorbim despre respectarea legii pentru că, nu-i aşa, dura lex sed lex. Pentru fiştecine.‼️ Dar cum mata nu eşti fiştecine, Rotarule, ci ditamai deputatul, o poţi ignora şi încălca. Că aşa e la noi, în orice altă ţară fără WC în curte erai încătuşat cu mâinile la spate, muşcând din bordură şi călcat cu bocancul exact pe gropiţă. Tu vrei dreptate şi egalitate, dar nu pentru căţei. La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul pluii mai şi ameninţă poliţistul: „ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine”. Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh… Pentru ameninţare/ultraj deputatul Gropitză îşi va face rost de o plângere penală.
Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a câştigat o amendă de 2.240 lei. Başca permisul suspendat. La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai parlamentar aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, o scursură socială, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat, Rotaru Răzvan-Ilie şi nu-mi permit să-ţi spun adevărurile astea. P.S. Da boss, poliţistul face ordine, de asta este plătit! Scârbă”, a postat Bogdan Bănică pe contul său de socializare.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here