Dispensar medical modern, inaugurat în comuna Frumosu.

Președintele Consiliului Județean( CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, în cursul zilei de luni, în comuna Frumosu unde alături de primarul Constantin Buga au inaugurat un dispensar medical modern.

Șeful administrației județene a precizat că investiția se ridică la aproximativ 100.000 de euro și a fost realizată prin program european pe GAL.

” Este o clădire făcută din temelii care are două cabinete de medici de familie, un cabinet stomatologic, iar în mansardă este pregătit și un spațiu locuință pentru medici. Este foarte important că au început astfel pentru comuna Frumosu, pentru că primarul Constantin Buga are investiții extrem de curajoase. Are trei proiecte pentru școli, mai mulți kilometri de drumuri comunale pentru reabilitat, sală de sport, apă și canalizare și proiectul de aducțiune de gaz metan pentru populația din zonă. Buga este un primar tânăr care a avut curajul să scoată din anonimat o frumoasă comună bucovineană, o comună turistică deosebită”, a declarat Gheorghe Flutur.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here