Distrugeri la o sală de jocuri din Suceava, cartierul George Enescu, după ce un client a pierdut bani. Este vorba despre un sucevean aflat în stare de ebrietate și care a spart un aparat de joc supărat că a pierdut o sumă de bani.
Distrugeri la o sală de jocuri din Suceava, duminică seară. O firmă de pază și protecție a anunțat Poliția Municipiului Suceava cu privire la faptul că un bărbat a distrus un aparat de joc de tip slot machine situat în incinta SC SIMFONY PROD COM SRL, situat pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava.
Primii care au imobilizat autorul faptei au fost polițiștii locali, care l-au predat polițiștilor de la IPJ pe bărbatul de 31 de ani, aflat în stare de ebrietate.
Polițiștii au stabilit că bărbatul  a intrat în incinta barului SC SIMFONY PROD COM SRL, unde a jucat la unul dintre aparatele de joc de tip slot machine. Pe fondul consumului de alcool și al faptului că ar fi pierdut o sumă de bani în acel loc, a lovit cu pumnul în ecranul aparatului, spărgându-i sticla de protecție de pe ecran.
Angajata unității a apelat butonul de panică, iar la fața locului au ajuns imediat cei de la firma de pază și protecție.
Din cauza stării avansate de ebrietate în care acesta se afla bărbatul, nu s-a reușit obținerea de date cu privire la comiterea faptei.
Persoana vătămată, a depus plângere penală pentru „distrugere”, prejudiciul va fi comunicat ulterior de firma de mentenanță.
Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here