Activistul de mediu Daniel Bodnar ținta unui atac în stil mafiot, în miez de noapte. Mașina acestuia și casa socrilor au suferit distrugeri după ce persoane neindentidicate până la acest moment au dat atacul în timpul nopții de duminică.

Daniel Bodnar ținta unui atac în stil mafiot, în noaptea de duminică spre luni, când era în vizită la socrii săi. Acesta se afla de duminică seară în casa socrilor, de la Vicovu de Sus, și parcase mașina personală în curtea acestora. Persoane necunoscute au intrat în curte, au distrus vehiculul și au spart câteva geamuri de la casa socrilor activistului de mediu. Acesta a sunat la 112 și la fața locului au ajuns polițiștii. Daniel Bodnar le-a declarat că peste zi a fost amenințat la Brodina de două persoane implicate în mafia lemnului că îi vor da foc la casă și că va avea de suferit. Activistul de mediu spune că autorii atacului mafiot în miez de noapte au plecat de la fața locului cu un Audi A4 de culoare neagră.

„Acum am ieșit din sediul poliției Vicovu de Sus.
Am depus plângere penală❗️
Poliția va trebui să verifice camerele spre Putna și Vicovu de Jos de la 12:30 la 01:3Golanii care au amenințat și au lovit(sunt cei care mi-au spus direct că va urma asta) :
Fratele Pădurarului de pe Brodioara Cenușă Ilie și Cenușă Teofil cel care este administratorul firmei care a fost prins de noi acum 3 zile cu un transport de lemn ilegal
Cei care au lovit au fugit cu un Audi A4 de culoare neagră!
Ați depășit orice limită și veți plăti ticăloșilor!
Faceți de Rușine toți oamenii gospodari și de cinste din Putna și Brodina. 
Lupta noastră continuă!
România merită sacrificiul nostru”, a postat Daniel Bodnar pe pagina sa de socialziare. 

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here