mascați poliție
foto arhivă

Doi indivizi, din Milișăuți și Dumbrăveni, au fost ridicați de mascați și duși după gratii după ce au fost prinși beți la volan.

Marți, la orele 17:02, lucrătorii Poliției orașului Milișăuți au primit prin fax mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Rădăuți pe numele inculpatului Levițchi Cristinel, care a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 6 luni închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui vehicul fără permis de conducere).

În vederea executării, patrulele de serviciu au efectuat verificări în vederea identificării şi reţinerii inculpatului.

Cu această ocazie în baza informaţiilor primite s-a stabilit locaţia unde  se afla la lucru inculpatul Levițchi Cristinel , mai precis pe raza orașului Milișăuți,  unde a fost identificat şi încătușat.

La nivelul Poliţiei Oraşului Milişăuţi s-a constituit o escortă care s-au deplasat la Penitenciarul Botoțani în vederea încarcerării inculpatului.

Tot marți, la ora 17:00, la Poliția Orașului Salcea s-a transmis Mandatul de Executare a Pedepsei Închisorii emis de către Judecătoria Suceava pe numele inculpatului CHIRIAC MARIUS-ALEXANDRU, din Dumbrăveni.

Acesta a fost condamnat la 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea sub influența alcoolului.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de lucrătorii Poliției Orașului Salcea, numitul CHIRIAC MARIUSALEXANDRU a fost identificat pe raza localității Dumbrăveni.

Cel în cauză a fost reținut și, în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Salcea l-au preluat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.