Doi migranți care au intrat ilegal în România, depistați la Sucevița de către polițiștii de frontieră.

Polițiștii de frontieră de la Vicovu de sus au depistat doi cetățeni din Eritreea care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România cu scopul de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Marți, 4 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 11.30, ei au depistat pe raza localităţii Suceviţa, judeţul Suceava, doi cetățeni străini care se deplasau pe jos şi care nu-şi justificau prezenţa în zona respectivă.

Cei doi cetăţeni străini au fost conduşi de poliţiştii de frontieră la sediul sectorului, unde în cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit faptul că sunt din Eritreea, în vârstă de 29, respectiv 22 ani şi că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 7-13 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here