Doi tineri prinși la furat s-au ascuns sub pat, în casa în care au intrat.
Polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi, joi după-amiază, de către un bărbat din comuna Capu Câmpului, despre faptul că în locuința lui s-ar afla doi hoți. Doi tineri prinși la furat s-au ascuns sub pat, a sesizat proprietarul casei prin 112. Joi, în jurul ora 14.50, în momentul când s-a întors la domiciliu, bărbatul a observat că în interiorul locuinței se aflau persoane necunoscute, fapt pentru care a alertat vecinii și poliția.

Ajunși la fața locului, polițiștii au pătruns în interiorul locuinței împreună cu persoana vătămată unde au identificat doi tineri de etnie rromă sub un pat din camera folosită ca sufragerie, iar lucrurile din locuință se aflau răvășite, fără a fi sustras vreun bun.
Cei doi tineriau fost identificați în persoana numiților Ilie Gheorghe Drăghici , de 18 ani și Gavril Petrică T., de 16 ani, ambii din sat Mironu, comuna Valea Moldovei. Cei doi suspecți au fost conduși la sediul subunității în vederea continuării cercetărilor.
Cu ocazia cercetărilor s-a constatat faptul că tinerii au pătruns în locuinţă pe ușa de acces care se afla descuiată cu cheile în exterior. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind „tentativă la infracțiunea de furt”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here